lirik Layang Suoro

Layang Sworo
Ciptaan : Miswan

Layangmu, lewat sms hp-mu
Raiso, ngobati kangenku
Sworomu, lewat telepon gratisan
Raiso, ngalai yen sesandhingan

Janjimu semono tresnamu gede
Nyatane saiki kok tinggalake
Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen, marang sliramu, yayi…

Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku, nyandhing sliramu, yayi…
Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen, marang sliramu, yayi…

Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku, nyandhing sliramu, yayi..
Layang sworo, raiso ngobati
Roso kangen, marang sliramu, yayi…

Layang sworo, raiso ngganteni
Kulino aku, nyandhing sliramu, yayi..
Layang sworomu, mung nambai, kangene atiku
Layang sworomu, mung nambai, kangene atiku

Layang Sworo Karaoke Youtube


 

Download Layang sworo mp3 4shared  

 klik disini

comments